itulau_fanua

tala fou

Faʻamatalaga o le faʻaaogaina o le Cation polyacrylamide

O le Cation polyacrylamide o se tasi o le tele o polyacrylamide, ae i le faagasologa o le faʻaaogaina, e toʻatele tagata faʻaoga e le malamalama i le malamalama talafeagai ma le faʻaogaina o ana oloa, ina ia latou le mafai ona faʻafetaui manaʻoga o tagata faʻaoga, ina ia sili atu le faʻaogaina o le oloa. , o le isi i luga o lona faʻaogaina o puipuiga o loʻo faʻaalia.

 

Muamua, faʻalogo i le lautele o le polyacrylamide flocculation group

 

I le talosaga o le gaosiga moni, afai e laʻititi le voluma tele, o le a aʻafia ai le lelei o alavai, pe a tele le lautele o le flocculation, o le a faʻaitiitia ai le faʻamagoina o le keke palapala, lea o le a maua ai le maualuga o le vai, ma oomiina. o le palapala o le a tele le vai.O le mea lea, e taua le filifilia o le mamafa mole mole polyacrylamide.

 

Lona lua, malamalama i uiga o le palapala

 

Aʻo leʻi faʻatauina le polyacrylamide, e tatau ona tatou malamalama i le puna o le palapala ma le fua faatatau o mea o vaega eseese o le palapala, e tusa ai ma suʻesuʻega faʻamaumauga, ia malamalama pe o le a le ituaiga togafitiga e tatau ona faʻaaogaina mo ituaiga eseese o le palapala, e aofia ai le faʻavasegaga masani o. o le palapala e fa'aola ma e le fa'a-organic.

 

I lalo o tulaga masani, e faaaoga e tagata uma timuga lelei ion polyacrylamide e togafitia sludge organic, anionic PAM togafitiga o le tulaga lelei sludge inorganic o le a maualuga atu, ma o le tulaga faavae acid o sludge o se tulaga faasinomaga, pe a malosi tele le acidity, filifili oloa cationic.

 

Lona tolu, o le malosi o le polyacrylamide flocculation vaega

 

E tatau foi ona tatou gauai atu i le malosi o le flocculation i le gaosiga ma le faʻaaogaina, ma o le faʻataʻitaʻiga o le iloiloga o le a le motusia i lalo o tulaga o se itu patino o le malosi.O le filifilia o le maualuga o le maualuga o le ionic polyacrylamide e mafai ona faʻamautinoa e sili atu le mautu o le flocculation, ma o le filifilia o le fausaga mole mole talafeagai ma le mamafa mole o le a aʻafia ai le mautu o le flocculation.

 

Lona fa, o le ionic tikeri o le polyacrylamide

 

Aʻo leʻi togafitia le sludge, e tatau ona tatou faʻamavae muamua vailaʻau ma tikeri ionic eseese i totonu o le fale suʻesuʻe e tusa ai ma le poto masani, faʻaopoopo faʻataʻitaʻiga sludge, e tusa ai ma le tali atu o vailaʻau ma palapala, e ala i le faʻatusatusaga, filifili le faʻataʻitaʻiga tau talafeagai, lea e mafai ona faʻaititia. oa tatou fua o oloa ma fa'aitiitia tele a tatou tau togafitiga.


Taimi meli: Sep-27-2023