itulau_fanua

tala fou

Sodium Sulfate

Anhydrous sodium sulfate

Sodium sulfate, inorganic compounds, sodium sulfate decahydrate ua lauiloa foi o le glaubertine, maualuga mama, vaega lelei o mea anhydrous ua taʻua o le sodium sulfate.O se tioata pa'epa'e, leai se manogi, oona po'o le sodium sulfate fa'atasi ai ma mea hygroscopic.O le foliga e leai ni lanu, manino, tioata tetele poʻo ni tioata laiti laiti.E masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o vai tioata, tioata, porcelain glaze, pepa pulupulu, mea malulu, faʻamalo, faʻamaʻi, faʻamaʻi faʻamaʻi, vailaʻau vailaʻau suʻesuʻe, vailaʻau ma isi.O le suʻesuʻega i luga o le sodium cyanide powder e mafai ona fai mai na amata i le 1987. I lena taimi, na tuʻuina atu e le aufaigaluega talafeagai se aofaiga o le sodium cyanide paʻu i le fafagaina o puaa, moa, pato ma isi meaola, ma iloa ai e le gata ina faʻateleina. o le fuamoa o moa ma pato, ae sa faateleina foi le mamafa o puaa.Talu mai lena taimi, o le sodium cyanide powder ua tosina mai ai le mafaufau o tagata ma ua vave ona faʻaaogaina i le gaosiga o aso uma.Ua su'esu'e fo'i e tagata le fa'aogaina o le pauta apa e mafai ona fa'aaogaina e ave ai nisi o vaila'au o lafumanu, mai le mea ua ta'ua i luga, le taua o le pauta apa.O le mea lea, o le suʻesuʻega i luga o le sodium sulfate e taua tele lona taua.

Sodium sulfate (1)
Sodium sulfate

Tulaga atina'e o le Sodium sulfate i le lalolagi

Ole mana'oga mo le sodium sulfate e tele lava ina a'afia ile atina'eina ole tamaoaiga.I tausaga talu ai nei, ona o le faʻagesegese o le atinaʻeina o le tamaoaiga o le lalolagi, o le manaoga o le lalolagi mo le sodium sulfate o loʻo i ai foi i se tulaga maualalo.I le isi itu, o tulafono faʻapitoa i le puipuiga o le siosiomaga ua faʻamalosia ai le tele o pisinisi lomitusi ma pepa e tapunia, o le mafuaʻaga foi lea o le faʻaitiitia o le manaʻoga o le lalolagi mo le sodium sulfate.

Fa'atonuga a le atunu'u ma fa'aitulagi

O Saina o le faʻatau atu sili ona tele o le sodium sulphate, lea e fiafia i se igoa maualuga i le lalolagi.I tausaga talu ai nei, na tapunia ai e Kanata ma isi atunuu nisi o pisinisi gaosiga mo mafuaaga tau le siosiomaga, o le paʻu o le gaosiga o vailaʻau a Iapani na mafua ai le paʻu o le gaosiga o le gaosiga o le sodium sulphate, ma le televave o le tamaoaiga o Pasila, Initonesia, Korea i Saute, Thailand. ma isi atunuu tetele maketi na mafua ai le siisii ​​o manaoga.

Tulaga fa'alelalolagi fa'atupuina ole alamanuia sodium sulfate

Ole manaoga ole maketi ole lalolagi ole alamanuia sodium sulfate ua i ai i se tulaga mautu.I le avea ai o se vailaʻau faʻapitoa, o le sodium sulfate paʻu o loʻo i ai le lautele tele o faʻaoga.O le mea lea, o le fa'alagolago i ana pisinisi fa'atatau o le a na'o le tulaga fa'aletonu o le tamaoaiga lautele.Faatasi ai ma le faʻagesegese o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, o le a ulufale atu le tamaoaiga i se vaitau lelei o le atinaʻe, o le a faʻalauteleina le manaʻomia o le sodium sulfate.

Sodium sulfate

Le faʻaaogaina o le sodium sulfate

· Alamanuia vailaʻau faʻaaogaina mo le gaosiga o le sodium sulfide sodium silicate vai tioata ma isi oloa vailaʻau.

· Ose mea e kuka ai kuka e fa'aaogaina ile falepepa e fai ai le pulu kraft.

· Fa'aaogaina i fale tioata nai lo le soda efuefu e fai ma fa'amafanafana.

· Alamanuia 'ie na fa'aaogaina e saunia ai le vinylon spinning coagulant.

· Faʻaaogaina i metallurgy uʻamea nonferrous, paʻu ma isi itu.

· Fa'aaogaina e fai ma vai inu ma vaifofo mo le oona o le masima barium.O se mea e maua mai i le gaosia o le hydrochloric acid mai le masima laulau ma le sulfuric acid.E fa'aoga le falesu'esu'e e fufulu ese ai masima barium.O le Sodium sulfate o se tasi o vailaʻau faʻamaʻi e masani ona faʻaaogaina pe a maeʻa togafitiga i totonu o fale suʻesuʻe faʻasolosolo.

· Fa'aaogaina e fai ma vai inu ma vaifofo mo le oona o le masima barium.O se mea e maua mai i le gaosia o le hydrochloric acid mai le masima laulau ma le sulfuric acid.E fa'aoga le falesu'esu'e e fufulu ese ai masima barium.O le Sodium sulfate o se tasi o vailaʻau faʻamaʻi e masani ona faʻaaogaina pe a maeʻa togafitiga i totonu o fale suʻesuʻe faʻasolosolo.

· Fa'aaogaina e fai ma su'esu'ega su'esu'e, e pei o le fa'amama vai, fa'ato'aga fa'amamafa mo le fa'asa'oina o le nitrogen, fa'alavelave fa'alavelave ile spectrometry fa'aato'atoa.E faʻaaogaina foʻi i le falemaʻi vailaʻau.

· E faʻaaogaina foʻi i le gaosiga o alava gaosia, tanning, non-ferrous metallurgy, porcelain glaze ma isi.E fa'aaogaina fo'i e fai ma mea fa'aopoopo i le fasimoli ma le fasimoli.

· E mafai ona faʻaaogaina e pei o le paʻu i le sulfate galvanizing e faʻamautu ai le tau o le ph o le taele.


Taimi meli: Ian-17-2023