itulau_fanua

tala fou

O a Mea Autu o le Lave Lave Detergent?

1. Mea aoga

O mea fa'agaoioi o mea ia e fa'amama ai i vailaau fa'amama.Ole vasega lea o mea e ta'ua ole surfactants.O lana matafaioi o le faʻavaivaia o le pipii i le va o pisia ma lavalava.E tatau ona lava mea aoga o lo'o iai i totonu ole vaimea tamea pe a mana'o e maua ai se aafiaga lelei e fa'amama ai.Ina ia faʻamautinoa le faʻaogaina o le fufuluina o le fufulu tagamea, o le aofaʻi o mea aoga i totonu o le fufulu tagamea e le tatau ona itiiti ifo i le 13%. A maeʻa ona sasaa le paʻu fufulu i totonu o le masini fufulu, o le a pipii i luga.I le taimi lava e tasi, o le vaega hydrophilic o le tino e tete'e ai ga'o ma fa'avaivaia le ituaiga o toso fa'atasi o lo'o taofia fa'atasi ai mole mole vai (le tosiga lava lea e fai ai pulu vai, lea e fai e pei o lo'o afifi i se ata tifaga), fa'atagaina tagata ta'ito'atasi. molelaʻau e ulu i luga o luga ma palapala palapala e manaʻomia ona faʻamamaina.O le mea lea, e mafai ona faʻapea o le faʻaitiitia o le malosi o meafaitino malosi poʻo le fufuluina o lima e mafai ona taʻitaʻia ai le aveeseina o palapala palapala o loʻo siʻosiʻomia e mole mole malosi i luga o le fogaeleele, ma o le palapala palapala e aveese ma lipophilic particles o loʻo taofia i luga o le mea i le taimi o le fufulu.

O a mea autu o le fufulu tagamea (1)

2. Fufulu mea fesoasoani

Ole fesoasoani ole vai ole vaega pito sili lea ona tele, e masani lava ile 15% i le 40% ole aofa'i o le tuufaatasiga.O le galuega autu o le fesoasoani lotion o le faʻamaluluina lea o le vai e ala i le fusifusia o ion maʻaʻa o loʻo i totonu o le vai, ma puipuia ai le surfactant ma faʻateleina lona aoga.

3.Buffer vaega

O palapala masani i luga o lavalava, e masani lava o stains organic, e pei o le afu, meaʻai, pefu, ma isi mea. Organic stains e masani lava o le acidic, ina ia mafai ai e le vaifofo fufulu i se tulaga alkaline e fesoasoani i le aveeseina o lenei ituaiga o stains, o le mea lea o le fufulu tagamea e. fa'afetaui ma le tele o mea alkaline.E masani ona faʻaaogaina le pefu soda ma le ipu vai.

O a mea autu o le fufulu tagamea (2)

4.Synergistic vaega

Ina ia mafai ona sili atu ona lelei ma sili atu le fufuluina o aʻafiaga, o le tele ma le tele o mea faʻapipiʻi o le a faʻaopoopoina mea e aofia ai galuega faʻapitoa, o nei mea e mafai ona faʻaleleia lelei ma faʻaleleia le faʻatinoina o le fufuluina.

O a mea autu o le fufulu tagamea (3)

5. Elemene fesoasoani

O lenei ituaiga o mea e masani ona le faʻaleleia ai le fufuluina o le vailaʻau, ae o le faagasologa o le gaosiga o le oloa ma faʻamatalaga faʻapitoa o le oloa e sili atu le sao, e pei o le faia o le lanu paʻepaʻe paʻepaʻe, toniga vaega, leai se caking, manogi manaia.


Taimi meli: Ian-17-2023